Melissa Landers - Yabancı | Kitap Yorumu (Alienated, #1)

Yabancı Alienated #1




Yazarı: Melissa Landers 
Yayınevi: GO! 
Sayfa Sayısı: 424 
Goodreads Puanı: 4.00  
Seri: Alienated #1
Liste fiyatı: 17 tl

















Merhaba! İlk kitap yorumumla karşınızdayım:>


Kitabımızın ismi Yabancı başlıktan anlayacağınız üzere. Öncelikle bunu okuduğunuz için teşekkür ederim! Kitabın arka kapak yazısına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yabancı, hoş bir enerjisi olan kafa dağıtmak,birbirlerinin dünyasına yabancı iki kişinin hayatlarına karışarak eğlenebilmek için ideal bir kitap.

Spoiler YOK.

—-Konusu—-

Cara'nın yaşadığı ülke birbirileri ile ilişkileri genişletmek için başka bir gezegenle bir öğrenci değişim programı yapıyor, gelecek öğrencide Cara yaşlarında bir erkek; Aelyx. Cara yaşıtlarının aksine çalışkan, azimli, başarılı olduğu için gelecek öğrenciyi konuk olarak ağırlayacak öğrenci olarak seçiliyor. Cara da bu teklifi kabul ediyor çünkü üniversite bursu bu yolla ücretsiz olabilir.

 Zaman dünyalılar ve uzaylıların birbirlerinden haberdar  oldukları bir zaman, görünüş olarak hiç bir farkları yok, yani Aelyx ve halkı insan görünümü ile aynı garip antenleri falan yok:D Cara gelen çocuğu en iyi şekilde karşılamaya çalıyor ama Aelyx'inn geliş amacı biraz farklı kendince sırları var ve bu gezegenler arası etkileşimine önyargı ile bakıyor ve istemiyor; tıpkı Cara'nın arkadaşları ve ülkesi gibi. Zaten konuyu tam da burda yakalıyoruz tanımadan yabancılaştırdıklarımız, ön yargı ile uzaklaştıklarımız.Yazar konuyu bunun üstüne kurmuş bence, birbirine yabancı iki insanın duyguları, düşünceleri, hissettikleri zamanla birbiri hakkındaki görüşlerini okuyoruz ve olaylar, olaylar tabiki.

 İki genç arasındaki kıvılcımlanan aşk ve eğlenceli diyalogları okumak için hoş bir kitap. Çok olayı olmayan çerez kitaplardan, reading slump döneminden çıkarmıştı beni :') Çok büyük olaylar beklemeyin yeter zaten sonra akışına kapılıp gideceksiniz. 



Melissa Landers daha ciddi bir dille  yazsa kitabın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum hep, herneyse 2. kitap olan İşgalci çıktı! Kısa zamanda onuda okuyup yorumunu girmek istiyorum.

Umarım sizin için yararlı bir okuma olmuştur ve konusu dikkatinizi çeker! :>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder